Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Galeria

Contacte

  • Carrer de Dalt 1, Baixos – 08980
    Sant Feliu de Llobregat
  • projectes#adesinteriorisme.com
  • 93 666 08 38 - 625 711 474
Prat
Prat
Prat

Interiorista:

Delia Mongay

Client:

Prat

Termini:

5 mesos

Tipus:

Cuina

Estil:

Nòrdic

Data:

06/2022

Si estàs pensant a dissenyar o reformar la teva cuina, has de conèixer el projecte Prat, aquest demostra que l'estil nòrdic és perfecte per a aquesta àrea del teu habitatge. En ell aprofitem els espais lluminosos, les parets blanques i els elements amb colors clars per a aportar lluminositat i calidesa a la cuina del nostre client. Per a completar totes les fases d'aquest projecte, dediquem 5 mesos.

Després de conèixer la cuina a dissenyar, nostra interiorista Delia Mongay va liderar un equip amb diferents professionals per a crear plans en AutoCAD i el disseny en 3D. Quan van estar llestos, els presentem al nostre client i escoltem atentament les seves opinions per a saber quins canvis aplicar. Una vegada aprovat el disseny, ens encarreguem de seleccionar els elements decoratius i els mobles, aquests últims no sols van contribuir a la bellesa de la cuina nòrdica, també ens assegurem que fossin útils. En el projecte Prat usem mobles disponibles en les nostres marques i també creem alguns elements a mesura amb l'ajuda d'un fabricant. La cuina va estar llesta al juny de 2022 i el client va demostrar una gran alegria pel resultat, perquè va ser just com ho va imaginar.

Ades Interiorisme utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Ades Interiorisme no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.