Saltar al menú Saltar al contingut principal Saltar al peu de la pàgina

Galeria

Contacte

  • Carrer de Dalt 1, Baixos – 08980
    Sant Feliu de Llobregat
  • projectes#adesinteriorisme.com
  • 93 666 08 38 - 625 711 474
Bor
Bor

Interiorista:

Delia Mongay

Client:

Bor

Termini:

3 mesos

Tipus:

Reforma integral

Estil:

Minimalista

Data:

10/2021

En els últims mesos del 2021 ens va contactar una persona que desitjava realitzar una reforma integral en un habitatge que havia adquirit. Ella desitjava renovar-la per a aplicar un disseny minimalista, un molt conegut en l'actualitat. Quan vam conèixer l'espai a reformar, vam mostrar al client com aconseguir que fos simple, ordenat i modern. A causa de les característiques de l'habitatge, decidim conjuntament donar molta importància a la il·luminació.

En diverses àrees de l'habitatge, sobretot les principals, comptaven amb un gran potencial per a gaudir d'il·luminació natural. Per tant, en aquestes zones ens centrem en augmentar la grandària de les finestres. A les habitacions en les quals no es podia o desitjava fer això, implementem elements de les nostres marques d'il·luminació: Fòrum, Milan, ACB i Carpyen. Per a assegurar-nos d'estar complint amb les expectatives del client, vam mantenir una comunicació constant i realitzem un control diari per a respondre apropiadament a qualsevol imprevist. El resultat va ser un disseny d'interiorisme modern i minimalista. El projecte Bor és una mostra que en Adés Interiorisme ens adaptem a diferents terminis de lliurament ja que en ell dediquem 3 mesos, treballem amb rapidesa, però sense disminuir la qualitat del resultat.

Ades Interiorisme utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Ades Interiorisme no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.